Volg ons op FacebookFacebook

Geen Catsopper Colorrun 2017

Als invulling voor de zondagmiddag van het pleinfeest van FC Catsop hebben wij in de 2015 de 1e editie van de Catsopper Colorrun georganiseerd.

Dat bleek een onverwachts succes van bijna 500 deelnemers aan de start. Bij de 2e editie in zomerse omstandigheden waren er dit nog slechts 200 en dat ondanks het feit dat wij en de deelnemers konden terugkijken op een geslaagde 1e editie.

Er gaat veel voorbereiding en energie zitten in de organisatie van zo'n Colorrun en dat hebben we met z'n allen met veel plezier gedaan.

Echter brengt de organisatie ook risico's met zich mee.
Zo kregen we vorig jaar klachten van omwonenden uit Catsop, die overlast hadden van de kleurenpoeder, zowel buiten als binnenshuis.

Als organisatie hebben we deelnemers voorafgaand aan de Colorrun gewezen op de voorwaarden en risico's bij deelname m.b.t. het kleurenpoeder. Er blijken dan toch deelnemers te zijn die ons verantwoordelijk houden voor het feit dat poeder niet van de huid of uit de haren gaat, terwijl men op 50 cm van de spraymachines stil gaat staan.

Voorafgaand aan de Colorrun zelf moeten er natuurlijk zaken besteld en geboekt worden en dit alles brengt ook risico's in financieel opzicht met zich mee, omdat je niet weet hoeveel deelnemers er daadwerkelijk aan de start zullen staan. Wij proberen te sturen op voorinschrijven bij de Colorrun, maar niet iedereen maakt ruim vooraf plannen. Dan heb je ook nog zoiets als het weer.

Onze organisatie heeft geen winstoogmerk, maar wij willen wel op een leuke en verantwoordelijke wijze iets organiseren met een groep mensen waarbij we recreanten, wedstijdlopers, bezoekers en omwonenden een leuke dag of middag verzorgen. Daarom hebben we bovenstaand besluit weloverwogen genomen. Naast de recreatieve -en wedstrijdlopen op 19 augustus, kunnen wij u wel mededelen dat er vanuit FC Catsop plannen zijn om op zondagmiddag 20 augustus iets "ludieks" te organiseren rondom het pleintje, echter dit zal geen Catsopper Colorrun meer zijn.

 

Klik op de foto voor groter

Highslide JS

 

 

 

 

 

Sponsoren Rundje Catsop:

Ron for Run

Patrick Pustjens Fotografie & WebdesignSnijders

RegioBank Jan StoffersBogman FordIjsboerderij CatsopHeykens

Anytime

 

van GurpStox

ShaggyFrenkenelvira